Gastouder Laura

Over Mij:
Mijn naam is Laura Hoving, ik ben 28 jaar oud en woon sinds juli 2012 in Zuidlaren.
Hier woon ik samen met mijn partner Elwood, onze zoon Ivar, hondje Marley, kat Brody, 2 cavia’s en 3 kippen.
Na mijn opleiding ben ik gelijk aan het werk gegaan op het kinderdagverblijf en op de buitenschoolse opvang. Maar na 2 jaar als invalkracht gewerkt te hebben wilde ik toch voor mijzelf beginnen!
Sinds 2013 ben ik al gastouder, het bevalt erg goed en ik heb elke dag een leuke groep kinderen.

De opvang bevind zich in een bijgebouw naast ons huis. Deze ruimte is volledig ingericht om de ontwikkeling van de kinderen optimaal te stimuleren.

Van maandag t/m donderdag vang ik kinderen op van 7:00 tot 18:00 uur.
De kinderen komen vaste dagen en zijn van 0 t/m 4 jaar oud.

Mijn Visie:

Het doel van gastouder Laura is het aanbieden van kleinschalige, persoonlijke en actieve kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Waar de natuur erg belangrijk is en wij (bijna) dagelijks uitstapjes maken naar het bos.

Ritme is belangrijk in de omgang met kinderen. Het leven zit vol ritme. Ritme en beweging versterken het geheugen. Dat geeft houvast, veiligheid en herkenning. Ritme zie je terug in de dagindeling, de weekindeling en de jaarindeling. Typisch voor de dagindeling is dat alles steeds volgens een vast patroon en volgens vaste rituelen verloopt, bijvoorbeeld altijd op dezelfde manier samen eten en drinken.

Gastouder Laura is en plek waar elk kind uniek is, zijn of haar eigen gedachtegang heeft en gestimuleerd wordt tot ontdekken en ontwikkelen. Een vertrouwde plek waar uw kind zich thuis voelt en zichzelf kan zijn, zodat u uw kind met een gerust hart achter kunt laten.